Αποστολές & Πληρωμές

♦ Χρόνοι Παράδοσης Προϊόντων

Οι παραδόσεις γίνονται Καθημερινές, Σαββατοκύριακα και Αργίες κατόπιν συνεννόησης.

Κάθε προϊόν εάν είναι ετοιμοπαράδοτο και διαθέσιμο μπορεί να αποσταλεί την επόμενη μέρα από την παραγγελία σας.

Για τις χειροποίητες κατασκευές δώρων χρειάζονται 1 έως 4 ημέρες δημιουργίας τους και αποστέλλονται την επομένη από την παράδοση τους στην μεταφορική εταιρεία.

Όσον αφορά παραγγελίες για βαπτίσεις ή για γάμους με όγκο ποσότητας, ο χρόνος κατασκευής και παράδοσης ποικίλει και γίνεται κατόπιν συνεννόησης.

Σε περιπτώσεις καθυστέρησης λόγω έλλειψης κάποιων προϊόντων θα ενημερωθείτε έγκαιρα.

Σε όλες τις περιπτώσεις μετά την ολοκλήρωση κάθε αγοράς σας σας αποστέλλετε μήνυμα επιβεβαίωσης παραγγελίας και ξεκινάει η ετοιμασία της παραγγελίας σας με μέγιστο χρόνο προετοιμασίας αυτόν που προαναφέρεται σε κάθε προïόν μεμονωμένα. Μόνο σε περίπτωση καθυστέρησης ή διευκρίνισης υπάρχει τηλεφωνική επικοινωνία από την perfect-match.gr για το πότε θα παραδοθεί η παραγγελία σας στην μεταφορική εταιρεία και πότε θα την παραλάβετε στον χώρο σας.

 

♦ Αποστολές Προϊόντων

Εντός Αθηνών

Τα έξοδα αποστολής είναι 4€ (για 1-2 κιλά). Για παραπάνω κιλά υπάρχει άλλη χρέωση και θα ενημερωθείτε πριν αποσταλεί η παραγγελία σας.

Για τις βρεφικές κατασκευές το κόστος των μεταφωρικών ποικίλει ανάλογα την κατασκευή και τον όγκο της, Σε περίπτωση που θέλετε το ακριβές ποσό παρακαλώ αποστείλτε email ή επικοινωνήστε τηλεφωνικώς για να ενημερωθείτε.

Για παραδόσεις στα μαιευτήρια το κόστος είναι 10€

Για παραγγελίας άνω των 200€ (για 1-2 κιλά) τα μεταφορικά είναι Δωρεάν

Εκτός Αθηνών

Για το εκτός Αθηνών και για το υπόλοιπο Αττικής τα έξοδα αποστολής είναι 8€ (για 1-2 κιλά). Για παραπάνω κιλά υπάρχει άλλη χρέωση και θα ενημερωθείτε πριν αποσταλεί η παραγγελία σας.

Για τις βρεφικές κατασκευές το κόστος των μεταφωρικών ποικίλει ανάλογα την κατασκευή και τον όγκο της, Σε περίπτωση που θέλετε το ακριβές ποσό παρακαλώ αποστείλτε email ή επικοινωνήστε τηλεφωνικώς για να ενημερωθείτε.

Υπόλοιπη Ελλάδα/Εξωτερικό

Η αποστολή της παραγγελίας σας για περιοχές εκτός του λεκανοπεδίου Αττικής, για την υπόλοιπη Ελλάδα καθώς και για το εξωτερικό πραγματοποιείται από εταιρεία courier. Ανάλογα την περιοχή υπάρχει διαφορετική χρέωση σ εσυνδυασμό με τα κιλά και τον όγκο της παραγγελίας σας. Σε περίπτωση που θέλετε το ακριβές ποσό παρακαλώ αποστείλτε email ή επικοινωνήστε τηλεφωνικώς για να ενημερωθείτε. Το τελικό κόστος περιλαμβάνει και τα έξοδα συσκευασίας του προϊόντος.

 

Τα έξοδα μεταφοράς πληρώνονται από τον παραλήπτη την στιγμή της παράδοσης των προϊόντων ή εξοφλούνται μαζί με την τραπεζική σας κατάθεση της αγοράς σας ή συμπεριλαμβάνονται στο ποσό της αντικαταβολής.

Στην περίπτωση που θέλετε να αποστείλετε το Δώρο χωρίς να πληρώσει ο παραλήπτης, επικοινωνείτε μαζί μας για να εξοφλήσετε εσείς τα έξοδα αποστολής.

Υπάρχει η δυνατότητα αποστολής της παραγγελίας σας σε διαφορετική διεύθυνση από την δική σας, εφόσον αυτό δηλωθεί με γραπτό email στο info@perfect-match.gr ή επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικώς.

Για κάποιες περιοχές που είτε είναι δυσπρόσιτες είτε η αποστολή δεν είναι δυνατή μέσω courier, η αποστολή θα γίνεται μέσω των Ελληνικών Ταχυδρομείων αναγκαστικά. Σε αυτήν την περίπτωση ο χρόνος αποστολής είναι αυτός που προβλέπεται από τα Ελληνικά Ταχυδρομεία.

Δεν φέρουμε ευθύνη αν για λόγους ανωτέρας βίας π.χ. κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες, κτλ δεν παραδοθούν τα δώρα σας εντός του προκαθορισμένου χρόνου.

 

♦ Παραλαβή Προϊόντων

Μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα που έχετε αγοράσει από την έκθεσή μας με ραντεβού σε συγκεκριμένη ώρα και ημέρα κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας στο 6980-164668 ή 6944-447150

 

♦ Δυνατότητες πληρωμής που προσφέρει η perfect-match.gr                                     

Με την ολοκλήρωση της αγοράς σας μπορείτε να διαλέξετε τον τρόπο πληρωμής της παραγγελίας σας ανάμεσα σε αντικαταβολή και τραπεζική κατάθεση.

Όλες οι τιμές που αναγράφονται στο ηλεκτρονικό κατάστημα της perfect-match.gr συμπεριλαμβάνουν το Φ.Π.Α (24%)

i) Αντικαταβολή

Πληρώνετε το ποσό της παραγγελίας σας καθώς τα μεταφορικά έξοδα και το ποσό της αντικαταβολής (3€) με την παράδοση της. Σε ορισμένες περιπτώσεις και αναλόγως της ποσότητας και του κόστους της παραγγελίας σας θα πρέπει να γίνεται μερική εξόφληση του ποσού (προκαταβολή 40%) με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας με την αγορά σας και μετά να αποπληρώνεται με αντικαταβολή το υπόλοιπο χρηματικό ποσό της παραγγελίας σας με τη παράδοση της.

ii) Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό  

Μπορείτε να πληρώσετε το ποσό της παραγγελίας σας με τραπεζική κατάθεση. Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της αγοράς σας από το ηλεκτρονικό κατάστημα της perfect-match.gr και έχοντας διαλέξει ‘Κατάθεση’ θα εμφανιστούν τα στοιχεία των τραπεζών που συνεργαζόμαστε. Η κατάθεση θα πρέπει να γίνει εφόσον μας έχετε ενημερώσει (έίτε τηλεφωνικώς είτε με email) και γνωρίζετε το τελικό ποσό κατάθεσης, που θα συμπεριλαμβάνει και τα αντίστοιχα έξοδα αποστολής.

Στο καταθετήριο είναι απαραίτητο να αναγράψετε το ονοματεπώνυμό σας. Μετά την τραπεζική κατάθεσή σας θα πρέπει να μας στείλετε την απόδειξη κατάθεσης είτε μέσω messenger (στο facebook: perfect-match.gr), είτε μέσω viber στο: 6944 447150, είτε μέσω email στο info@perfect-match.gr 

Συνεργαζόμαστε με τις εξής ελληνικές τράπεζες: Εθνική, Πειραιώς, Eurobank

ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ

Ονομα δικαιούχου: Τσαμάτη Ελένη

ΕΘΝΙΚΗ

075/610612-97

GR3601100750000007561061297

ΠΕΙΡΑΙΩΣ

5071-057502-960

GR4001720710005071057502960

EUROBANK

0026-0074-62-0101896382

GR2202600740000620101896382

♦ Σχετικά με τα Δώρα...   

Όλα τα χειροποίητα δώρα κατασκευάζονται από την εταιρεία perfect-match.gr από την στιγμή της παραγγελίας σας άρα απαιτείται ορισμένος χρόνος κατασκευής πριν από την παράδοσή τους. Κάθε χειροποίητη κατασκευή χρειάζεται από 1 έως 5 μέρες εφόσον υπάρχει διαθεσιμότητα υλικών.

Όλα τα Δώρα για τα Νεογέννητα κατασκευάζονται από την στιγμή της παραγγελίας σας ή της κράτησής σας και μετά. Δημιουργούνται σε καθαρό χώρο, μακριά από οσμές, με αγάπη και φροντίδα για τα μικρά αγγελούδια. Κατά την παρασκευή των κατασκευών φοριούνται γάντια μιας χρήσεως. Όλα τα μωρουδιακά προϊόντα καθώς και οι πάνες ανοίγονται εκείνη την στιγμή από τις συσκευασίες τους. Με την ολοκλήρωση κάθε βρεφικής κατασκευής αμέσως συσκευάζεται για δώρο και τυλίγεται σε ειδική ζελατίνα για την προστασία των προϊόντων από την σκόνη. Οι βρεφικές πάνες που χρησιμοποιούνται είναι άριστης ποιότητας από ελληνικές εταιρείες και εφαρμόζουν για την ηλικία που έχετε ζητήσει.

Μπορούμε να φτιάξουμε το Δώρο που θέλετε, όπως το θέλετε, με τα αντικείμενα που επιθυμείτε, στο κόστος που θέλετε και να κλέψετε όλες τις εντυπώσεις για την πρωτοτυπία και την μοναδικότητά του!

Η εντυπωσιακή συσκευασία δώρου θα ενθουσιάσει και εάν επιθυμείτε μπορείτε να προσθέσετε και ευχητήρια κάρτα για κάθε ευτυχισμένη στιγμή της ζωής!

Τα Δώρα της perfect-match.gr είναι οι τέλειοι συνδυασμοί!!